logo

Snusnytt


Din trygghet under läppen

Snusnytt uppdaterar!

Under våren och sommaren har vi på Snusnytt jobbat med att ta fram en ny design och layout på sidan då vi kände att den gamla var lite utdaterad. Resultatet ser du framför dig! Vårt fokus har legat på att göra inläggen mer lättlästa med ett större och bättre typsnitt men har även introducerat lite andra färger för att få ett mer tilltalande utseende.
Den största förändringen är att sidan nu anpassas i bredd så att innehållet alltid ligger i fokus, oavsett vilken enhet och skärmupplösning man besöker sidan från. Använder du din mobiltelefon till att surfa teh interwebbs lika mycket som vi gör tror vi att du kommer att älska den!
Vi har även uppgraderat vår server med ny hård och mjukvara vilket vi hoppas ska resultera i kortare laddningstider, speciellt för läsare som använder till exempel 3G eller ADSL.

Om du hittar något som ser konstigt ut eller har några andra synpunkter på den nya sidan tveka då inte att höra av dig, du kan skriva en kommentar till det här inlägget eller höra av dig på Facebook eller twitter.

Tack till Madeup för hjälp med loggan

Kategori: Site-nyheter

Ettiketer: ,

1 kommentar »

1 Kommentar på Snusnytt uppdaterar!

  1. Johan skriver:

    Sitter på mobilen å tittar, riktigt snygg är den! Skönt att kategoridelen är borta ifrån högerdelen. Bra jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *