logo

Snusnytt


Din trygghet under läppen

Namninsamling: Rör Inte Mitt Snus

Vi på Snusnytt uppmanar alla våra läsa till att gå in och läsa samt underteckna på rorintemittsnus.nu, där det just nu pågår en namninsamling för att protestera mot EU-Kommissionens förslag att förbjuda snus. Mailen går till EU-Kommissionens ordförande José Manuel Barroso och Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt. Gör din röst hörd!

Kategori: Nyheter

Ettiketer: , , ,

13 kommentarer »

13 Kommentarer på Namninsamling: Rör Inte Mitt Snus

 1. Thimmy Berglund skriver:

  snuset ska finnas för oss svenskar det är heligt

 2. Nicklas Persson skriver:

  Snuset är en tradition som inte får dö ut.

 3. Albin skriver:

  Ni har så rätt mina herrar!

 4. Lars skriver:

  Stenvatten!!

 5. Lars skriver:

  Fint som snus

 6. Roger skriver:

  Vad är meningen med livet ?

 7. palle rille skriver:

  starta protest mot EU och deras attack mot snuset,vi ska ha vårat snus kvar och i oförändrat sortiment !!! fan,vuxna människor som inte får välja vad man vill stoppa i sin kropp tack vare nåra kontors ryttare som fått för sig ngt :-((( dessutom inte är ärliga i sin motivation eller fakta källa !!

 8. Dag Selstam skriver:

  Byråkratkräken i EU skall fullständigt ge fan i vårt snus! Stoppa EU-stödet till usel grekisk röktobak istället.

 9. Robin skriver:

  Jag hoppas att alla snusare, gör som jag om hotet kommer tar mitt gevär och min uniform o förbereder mig för krig. INGEN RÖR MITT SNUS !

 10. åsa sönnerstad skriver:

  Bättre med snus en rökning. Vill inte dö i Kol. Det ända sättet för mig att sluta röka är snus. Och tror inte att snus ger canser. Kan få canser av allt. Eller att man har det i genen. Tack för mig. Mvh Åsa

 11. susanne skriver:

  snus är det godaste som finns. Jag snusar generalen så eu rör inte min kompis. Det finns värre saker som sprit och cigaretter.

 12. micke skriver:

  skulle vilja fått köpt lit t-shirts å klistermärken om ge fan i mitt snus. snusat ettan sen jag var 12 å nu ska nån j….a kontorsråtta från bryssel sätta stopp för det???det skjuts för lite makthavare helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *