logo

Snusnytt


Din trygghet under läppen

Snusnytt testar: Catch Collection Spearmint

Med inspiration från New Yorks gata Lafayette Street lanseras nu Catch Collections senaste nykomling med smak av spearmint.

Första intrycket:

Dosan har en cool och fräsch look, är liten och glider lätt ner i årets kuvertväskor som som står på modet i år.

När man öppnar dosan ligger det små portionspåsar prydligt i en cirkulär form, och doftar grönmynta blandat med pepparmint.

 

Information:
Tillverkare Swedish Match
Typ av snus
Vit miniportion
Vikt [g] 10
Pris [kr] 25
Nikotinhalt [mg/g] 8

Smak- och dofttest:

En lagom söt doft som inbjuder till mersmak. Smaken är fräsch och man känner en liten brännande känsla iom att det är mint i, vilket är något jag tycker om. Smaken av mint bibehålls under hela tiden.Ytan är torr och rinner inte alls, vilket är skönt om man inte gillar rinnigt snus.

Slutsats:
Prisvärdhet [0-5] 3
Design [0-5] 5
Smak [0-5] 4
Doft [0-5] 3
Totalbetyg [0-5] 3,75

Omdöme:

Lafayette ger en lite lyxig känsla, och man vill genast ta ett glas vitt vin och slå sig ner på en uteservering när solen går ner och där festandan är som högst!

Vad tycker du om Catch Collection LAFAYETTE STREET Mini?

Kategori: Recensioner

Ettiketer: , , ,

6 kommentarer »

6 Kommentarer på Snusnytt testar: Catch Collection Spearmint

 1. lilian vdS skriver:

  Hej! jag undrar vilket sötningsmedel som används i lafayette street? jag har hört att Stevia sötningsmedel inte påverkar blodsockret, så det skulle vara bra att buta ut sötningsmedelet mot Stevia sötningsmedel, det är ju dyrt nog ändå med denna lilla minisak. hoppas på svar lilian

 2. Victoria skriver:

  Hej Lilian.
  Enligt E-numret så det Acesulfamkalium som är det sötningmedel som används.

 3. Marcus skriver:

  Har svårt för detta snus. Lurades av den flashiga förpackningen.

  Smakmässigt får jag samma behållning av att smörja in en portion med lite tandkräm och stoppa under läppen… prova hellre Catch Pure Mint!

 4. Emelia Andersson skriver:

  Hej! Har äntligen efter 8 års rökning lyckats sluta och allt på grund av denna underbara snus sort!! Men till min fråga, har märkt att den är borttagen ur sortimentet och hoppas för allt i världen att den kommer tillbaka! Så när gör den det? 🙂 Tacksam för svar!

  • Chrissa skriver:

   Hej Emelia,

   Swedish Match har precis lanserat en produkt som heter Catch Spearmint Long Slim. Den är gjord på exakt samma recept som Catch Collection Lafayette Street. Just nu finns den dock bara att köpa i Norge samt hos internetåterförsäljare. Den kommer till Sverige efter sommaren.

 5. Ingrid skriver:

  Hej Jag äter Keto diet och lchf. Jag räknar därför kolhydrater. Hur många kolhydrater fins det i ert snus, tex catch spearmint?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *