logo

Snusnytt


Din trygghet under läppen

Gotlandssnus vinner Årets Företagare 2011 på Gotland

Gotlandssnus har vunnit 2011 års upplaga av Årets Företagare på Gotland. Gotlandssnus AB startades för nio år sedan av Henrik Jakobsson och har idag vuxit till 16 anställda. Herr Jakobsson säger i en intervju att hans företags styrka ligger i att företaget och personalen är flexibla samt lyssnar mycket till sina kunder för att kunna producera sitt högklassiga snus.

Motivering till priset Årets Företagare på Gotland:

Henrik Jakobssons entreprenörsanda och noggranna förhållningssätt har gjort att hans företagsidé utvecklats till ett framgångsrikt och växande företag. Henrik Jakobsson har genom samverkan, produktutveckling, noggrant utvalda råvaror och en modern produktionsanläggning med ny teknik byggt upp ett företag vars lönsamhet stadigt ökar. Företaget verkar på såväl den svenska som den internationella marknaden.

Vill du läsa hela artikeln:
Företagarna.se

Kategori: Nyheter

Ettiketer: ,

Inga kommentarer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *