logo

Snusnytt


Din trygghet under läppen

Gotlandssnus Julesnus

Snusnytt kan glatt meddela att Gotlandssnus håller traditionen vid liv. De håller just nu på att skicka ut det årligen återkommande Julesnuset till butikerna runt om i Sverige. Snuset har en smak av pepparkaka, glögg och kanel. Julesnuset finns som både portion och lös. Försäljningen börjar i slutet av november och pågår fram till årsskiftet. Vi på Snusnytt har fått äran att tjuvsmaka av årets skörd och kan inte säga annat än; Bra jobbat Gotlandssnus! Så för er som verkligen vill komma i julstämning kan vi på Snusnytt varmt rekommendera det här snuset. När julen närmar sig kommer en recension, likt en klapp under granen.

 

Läs mer på deras hemsida:
Gotlandssnus.se

Kategori: Nyheter

Ettiketer: , , ,

Inga kommentarer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *