logo

Snusnytt


Din trygghet under läppen

Snusnytt testar: Blue Ocean

Blue Ocean har utvecklats av AG SNUS med hjälp av fem generationers samlad erfarenhet om snus och rökfria tobaksprodukter. Inspirationen till Blue Ocean hämtar vi från vårt företags omgivningar, nära det ständigt blå havet. Smaken har inspirerats av den friska havsluften, och designen har en förfinad maritim stil. / AG Snus

Första intrycket:

Blue Ocean

Blue Ocean

Blue Ocean som är synskonsnus till Jägarpris som jag testade sist och detta gav mig mycket blandade känslor. Jägarpris var ett riktigt dåligt snus, men jag hoppades ändå att danskarna på AG Snus skulle leverera.

Precis som Jägarprisen var det till en början omöjligt att ta sig in i dosan, ända till jag kom på tricket. Tejpen som går runt dosan skall tas bort helt. Detta lämnar en helt naken dosa med en schysst blå färg och endast ett stiligt klistermärke på kombilocket, som är stort och robust.

Snusen ligger som de  gör i de flesta dosor lite huller om buller. Men den blåa färgen tillsammans med de vita påsarna ger ändå ett lyxigt första intryck.

Information:
Tillverkare AG Snus
Typ av snus
Vitportion
Vikt [g] 20
Pris [kr] 38
Nikotinhalt [mg/g] 8

 

Smak- och dofttest:

Blue Ocean öppnad och stängd

Blue Ocean öppnad och stängd

Det som skiljde Jägarpris från Blue Ocean är såklart färgen på snuset men också lukten. Med Blue Ocean har AG Snus valt att köra blygsam och mild lukt.

AG Snus verkar tillverka alla sina snus i så kallade ”chipspåsar”. Vilket jag personligen inte förstår varför.

Jag ser detta snus som ett vår- och sommarsnus, det är friskt och lite lätt retligt under läppen. Jag anser att detta är ett mycket bra snus och kan man få det i fler butiker så kommer detta klart bli mitt andrasnus. Det kommer definitivt bli några dosor i sommar av detta snus. Fungerar till allt från att bara slänga in och små-snusa lite till ett riktigt maratonsnus.

Slutsats:
Prisvärdhet [0-5] 4
Design [0-5] 4
Smak [0-5] 5
Doft [0-5] 4
Totalbetyg [0-5] 4,25

 
Vad tycker du om Blue Ocean?

Kategori: Recensioner

Ettiketer: , , ,

Inga kommentarer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *