logo

Snusnytt


Din trygghet under läppen

Apple-snusare, se hit!

Som ni säkert vet finns det tillfällen då det inte är lägligt för en riktigt fin kramsnus. De flesta löser detta problem genom att köpa en dosa portionssnus istället och besörjer sin tomma läpp på detta vis. Men en portionssnus är så tom, så enkel. Den är så befriad från den moderliga kärlek som den inbitne lössnusaren är van vid att ge sin pris.

Vi som ännu inte äger en iPhone måste tyvärr fortsätta att leva med detta, men ni andra: er dag är räddad.

Denna behändiga lilla app, i kombination med en portionssnus ger er näst intill fulländad stimulans. Hela vägen från fingrarna via näsan till läpp. Vi på redaktionen föreslår att först sätta en high-score, för att sedan lägga upp portionssnusen.

fig 1. Snus-appfig 3. Bra jobbat!

Appen kan plockas gratis från iTunes App Store.