logo

Snusnytt


Din trygghet under läppen

Nytt och gott från Swedish Match

Swedish Match kommer under vintern och våren att släppa lite nya godbitar och gamla godbitar i ny vinterskrud. Vi kommer också få se en uppstickare gå i graven.

Göteborgs Rapé kommer precis som under sommaren att ändra skepnad under vinterhalvåret. I somras gick Göteborgs Rapé under namnet Summer Edition.  Denna lite kyligare årstid bjuder på en dosa med snöflingor och en vit plast. Även om dosan har ändrat färg så har ändå snuset samma gamla trofasta smak. Vinterns upplaga kallas för Åre Edition och kommer att komma ut i butikerna i början av Februari.

 

General  kommer också i en lite ny variant för den svenska marknaden. General Strong White Mini är en diskret miniportion som skall levererar ungefär lika mycket med njutbart nikotin som en largeportion. Då General tar ombord en ny sort på sitt stolta skepp så tappar den också en av förra årets uppstickare nämligen General Smooth Flavour.

 

Catch Collection fortsätter sin spännande frammarsch med ännu en smak i samlingen. Det nya tillskottet till familjen kommer att heta Lafayette Street och ha en smak av spearmint.